Information till våra hästägare

 

HoofTraxTravappen logo

Följ din häst direkt i mobilen med Travappen!

HoofTrax Travappen är en ny app som gör det möjligt för våra hästägare att följa sin hästs träning i mobilen. Den är ett bra komplement till vår befintliga service och tanken är att ge våra hästägare lite extra uppdatering om träning och veterinärbesök, samt möjlighet att se bilder och få annan information på ett smidigt sätt direkt i mobilen.

Appen laddar ni ner gratis i AppStore och Google Play. Sök på HoofTrax eller Travappen, ladda ner den och registrera ett konto som ÄGARE. Sök sedan fram er häst i sökrutan på startsidan när ni loggat in. Klicka på hästnamnet och välj ”Följ som ägare”. Sedan godkänner vi er och ni kan därefter följa allt som rör er häst direkt i mobilen!
Vi har valt att låsa alla hästar så enbart ägare kopplade till respektive häst får rapporteringen. Informationen som skickas blir alltså exklusiv för er som ägare och inte offentlig för alla.

Då vi fortfarande är lite nybörjare går det bra att vid frågor angående installation och funktion kontakta Dan på Travappen direkt på telefon 072-2090380. Han hjälper er gärna med dessa frågor som vi ännu inte riktigt har full koll på!

×

Kommentering är avstängd.