Trippel på Solvalla!

Stallet visade fin form under onsdagskvällen på Solvalla.

Tre segrar blev det totalt, den första stod Kimbee Dream för. Den treårige valacken öppnade bra och kunde ta över ledningen efter 500 m. I sista sväng fick han lite press på sig men han stod emot till en säker seger på tiden 1.17.3m.

Detta var hästens första seger i karriären och den inbringade 30 000 kr. Ägare till Kimbee Dream är LW Luwan AB i Stockholm och hans skötare är Rebecca Eriksson.

 

Kvällens andra seger fixade Devs Darling som verkar ha hittat formen igen. Från bakspår jobbade sig Erik framåt till ledningen och stoet var helt med på noterna hela vägen.

En fin prestation som gav henne andra raka segern och ytterligare 40 000 kr på kontot. Segertiden blev 1.15.0 am. Ägare till Devs Darling är Stall Mollica AB i Täby och hennes skötare är Jonna Roos.

 

Den tredje segern för kvällen svarade Seedorf O.M.F. för. Tränaren var aningen orolig inför loppet med tanke på ett svårt läge och tufft motstånd.

Valacken bjöd dock på en mäktig uppvisning då han, för att nå ledningen, var tvungen att gå en bit i fjärdespår. Han visade därefter inga tecken på trötthet och tog en säker seger med krafter kvar.

Segertiden blev imponerande 1.11.5ak och detta var hans femte raka seger vilket gav honom ytterligare 60 000 kr.

Ägare till Seedorf O.M.F. är Nh Racing Stable GmbH i Schweiz, hans skötare är Rebecca Eriksson.

 

 

×

Kommentering är avstängd.