Fina resultat på Solvalla

Året har börjat riktig bra för stallet. Januari månad har resulterat i 11 segrar och över 1 miljon kr i inkörda pengar. Lördagen på Solvalla var inget undantag, tre segrar och en tredjeplats på fyra starter blev resultatet av dagens tävlingar.

 

Först ut var femårige Great Society, som har haft svårt att nå upp till sin fulla kapacitet i loppen tidigare. Med bra förutsättningar inför detta lopp kunde körande Torbjörn Jansson ta ledningen, och höll sedan undan till seger på tiden 1.14.8ak.

För denna insats fick valacken 40 000 kr. Ägare är Lekeryd Interiör & Design AB i Mölndal, skötare är Sara Andersson.

 

Dagens andra seger kom i V75-omgångens andra avdelning, som passande nog även kallades Queen L:s PdA-triumf.

Johnny Takter satt upp bakom favoritspelade Nathalie de Vie, som stod för en imponerande insats. Fyraåringen var snabb till ledningen och när upploppet kom lämnade hon konkurrenterna och vann överlägset på tiden 1.15.7am.

Detta var stoets femte seger på sex starter och denna triumf var värd 100 000 kr.

Ägare till denna lovande amerikanska är Firma Stall Uffe, hennes skötare är Catarina Damström.

 

Den tredje segern för dagen fixade Neon Face. Det något nerviga stoet har haft lite blandade resultat tidigare, men det har visat sig att hon går som bäst när hon får tävla på hemmabanan.

Johnny Takter körde till ledningen, men släppte sedan till favoriten. Med lite flyt i sista sväng kom luckan, och sexåringen spurtade undan till en klar seger på tiden 1.14.5am.

Denna V75-seger var värd 100 000 kr, vilket betyder att stoet nu har tjänat 536 000 kr i karriären.

Ägare till Neon Face är Lustberget AB i Borlänge. Skötare är Bonnie Karlsson.

 

×

Kommentering är avstängd.